SKOLGATAN

SKOLGATAN
Här härjar jag 3-barnsmamma som började blogga för att berätta om vårat mellersta barn som har downs syndrom

söndag 27 december 2009

Ebba


Ensamtid med Ebba har vi idag,Lucas är och leker med Linus. Ebba har lekt med sin nya spis och nu degar hon. Hoppas Sofia tar med mig ut på en promenad sen. Vet inte varför bilderna lägger sig på sidan,ska kolla det sen...

5 kommentarer:

Nanny Lundin sa...

God fortsättning! Jag har också haft en del på-sned-krångel med några bilder.. Kommer du på varför får du gärna hojta till.. Jag blir fortfarande inte klok på det ;-)

ylvisen sa...

Hej!

När jag skickade bilder tagna på höjden blev de liggandes men när jag tog korten med telefonen liggandes blev de rätt, men det har du väl fattat, men jag förstår inte nu hur man gör eftersom kortet vänder sig beroende på hur man har telefonen :)

När jag tar ett kort och ska skicka "precis som tidigare" står det först att jag befinner mig i ett roamingnät och att det kan vara dyrare att skicka, sen om jag väljer att skicka iaf så står det att jag måste konfigurera nätinställningar för att kunna skicka och jag vet inte hur jag gör det. Måste kanske ringa och få hjälp.... Förtillfället är jag på jobbet och batteriet är rött! Batteritiden ska inte vara så bra har jag hört, ok när man inte använder telefonen men så fort man knappar en del så äter den batteri rätt duktigt!

kram

Emma sa...

Men va söt Ebba är! Åhh dega som är så kul, vi har gjort de en heldel efter jul nu me
Hoppas ni har haft en kanon jul!

ylvisen sa...

Ha ha, va kul att du oxå var in på familjeliv, det var inte igår som sagt, blev förvånad när jag såg din kommentar där! Jag kommer inte ihåg hur man gjorde knapp!

kram

ylvisen sa...

Hej igen!

Det tar sig!

http://www.cupdap829.blogspot.com/

ska bara koppla ihop bloggarna men batteriet dog just, får vänta till sen! :)