SKOLGATAN

SKOLGATAN
Här härjar jag 3-barnsmamma som började blogga för att berätta om vårat mellersta barn som har downs syndrom

tisdag 23 november 2010

Fy

Lucas spyr! Blä vill inte ha maginfluensa i huset.

Och ute är det typ snöstorm,så det är ju skönt att slippa gå ut,men jag är hellre ute i snöstorm i några timmar än har maginfluensa...



-Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

ylvisen sa...

Usch fy va värdelöst!

Mor sa...

UCH stackarn..:((
Inte kan han hämtat dä här eller vad tror du??
Jag träffade ju knappt honom.
I så fall ligger nog Ebba o Mira risigare till!! För vi hade ju verkligen närkontakt..;))<3<3
Kram!

Kristin sa...

Hoppas det går över fort och krya på er. Här är Hugo hemma, han har nog halsfluss. Ska till doktorn idag. Inte roligt alls, men roligare än magsjuka, Kram

Jenny H sa...

Kanske är jag.. Ebba kanske fick smittan i torsdag och bar hem den till Lucas? Man vet aldrig med de där bacilluskerna, de lever ett eget liv!
Nu hoppas vi att bacillerna hoppar ut genom fönstret och dör av kylan!

kram!

Marica sa...

Det värsta av allt är maginfluensa.. blää.. hoppas att ni andra klarar er! Viktigaste i dessa tider är att alla som varit sjuka stannar hemma sina 48 timmar och har syskon hemma i den mån det går! Tusen gånger hellre snöstorm ja, än maginfluensa! Hör av dig om du vill att jag ska handla nåt åt er! Krya på dig Lucas!!!

Jenny H sa...

Jag håller med, 48 timmar är en av många bra regler som jag tror alla har koll på faktiskt..
Tyvärr har den här omgången magsjuka dock visat sig vara lömsk.. Man väntar sina 48timmar efter sista kräkning/diarre. Sen tar det två dagar till så är det tillbaka igen och då har man burit på bacillerna de där dagarna man trodde man var frisk.. Detta hände ju mig nu vilket innebar att jag kan ha lyckats smitta någon den dagen jag var "smittfri" enligt 48 timmars regeln..
Men man kan ju inte sitta hemma och vänta på andra omgången IFALL den kommer.. Man får hålla på sina 48 timmar och sen hålla tummarna att det är klart!

Hoppas Ebbisen kommer på torsdag nu då!!!!!
Kram!