SKOLGATAN

SKOLGATAN
Här härjar jag 3-barnsmamma som började blogga för att berätta om vårat mellersta barn som har downs syndrom

onsdag 27 maj 2009

Berikat mitt liv

Ja idag var jag på step,skönt att starta dagen med träning. Lucas och Ebba fick vara hos farmor och farfar så jag tränade ifred,tack för det:-)

Lucas började dagis klockan 10,jag och Ebba har kollat på babblarna,Ebba tycker dom är så bra.


Igår på jobbet frågade en av mina arbetskamrater hur det är att ha ett barn med downs syndrom,jag sa som det är,hon har berikat mitt liv! Jag är så lycklig över mina 2 barn men det är allt spännande med en extra kromosom:-)


Nu ska vi ta en promenad innan jobbet.
6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag älskar din inställning till vad livet gav dig...Ebba är en gåva och det är såå skönt att se en mamma som bara ser lyckan och inte en massa problem. Ebba är lycklig som fick just dig som mamma <3
Kram Johanna

ylvisen sa...

Me know!

Me love you! //Y

Marika. sa...

Jag med!

Rebecca Kihlström sa...

Hej! Råkade hitta din blogg av en slump och tycker att det är kul att läsa. Vi bor ju ganska nära varann (jag är ju granne med Marica). Lisa Pettersson på Hair i Hjo berättade för mig på min möhippa att vi ska gifta oss samma datum som ni (11 juli). Vad kul! Vi kommer inte att vara i Hjo utan i Köpenhamn. Jag bröllopsbloggar (dock med lösenord efter en tråkig bloggincident för några år sedan) så om du är nyfiken på vårt bröllop så får du gärna läsa (jag läser ju din blogg). Du får be mig om lösenordet bara, maila i så fall till rebeccakihlstrom@hotmail.com

/Rebecca

marica sa...

Du har verkligen rätt inställning till livet, dina båda barn och allt annat! Du är toppen min vän! Kram!

Anonym sa...

Hej!

Har inte varit in på din, eller någons blogg, på evigheter. La ner min blogg pga pestations ångest. Me ångrar mej ibland, vill ju kunna uppdatera er all om Lovisa o alla framsteg!

Som jag läser ser de ut som att ni har de bra o mår bra allihopa :)
Snart bröllop va?
Om du vill kan du kontakta mej via mailen, hermansson86@hotmail.com

Kram Sandra o Visa (lillaskrubben)